Intimitate, confort si relaxare in camerele noastre!

Calatoriti pentru business? Sau pentru ca pur si simplu va face placere? Va oferim un loc de cazare primitor, in care normele de curatenie sunt respectate cu strictete. Scopul nostru este ca oaspetii Hotel Royal sa se simta ca acasa, intr-un loc definit prin intimitate, confort si relaxare.

Camera Single

O camera single te ajuta sa te simti confortabil intr-un oras strain. Hotel Royal iti pune la dispozitie conditiile necesare pentru o experienta placuta, indiferent de durata sederii tale.

Camera Dubla Standard

Gasesti confortul de care ai nevoie intr-o calatorie alaturi de partenerul tau, intr-o camera dubla, decorata intr-o maniera atractiva.

Camera Dubla Twin

Pentru ca vrem ca tu si partenerul tau de calatorie sa aveti parte de cel mai bun confort, va oferim camere twin in care accentul este pus pe odihna si relaxare.

Camera Dubla Superioara

Situata la granita dintre vintage si modern, camera dubla superioara asteapta cu nerabdare sa-si intampine oaspetii care cauta liniste, relaxare si confort.

Suita

Simte-te ca un VIP, datorita confortului oferit de camera noastra! Alege sa te bucuri de conditii excelente, intr-un hotel situat in zona centrala.

Rezerva-ti camera online!

Rezerva-ti camera rapid si eficient, folosind formularul nostru online! Rezervarea nu percepe taxe suplimentare.