Datorita multor cerinte de plata cu tichete dorim sa informam clientii ca acceptam plata serviciilor cu tichete de vacanta Eden Red, Sodexo si Up Romania. Cu aceste tichete se poate achita atat cazarea, cat si serviciile de restaurant/bar!

Intimitate, confort si relaxare in camerele noastre!

Calatoriti pentru business? Sau pentru ca pur si simplu va face placere? Va oferim un loc de cazare primitor, in care normele de curatenie sunt respectate cu strictete. Scopul nostru este ca oaspetii Hotel Royal sa se simta ca acasa, intr-un loc definit prin intimitate, confort si relaxare.

Camera Single

O camera single te ajuta sa te simti confortabil intr-un oras strain. Hotel Royal iti pune la dispozitie conditiile necesare pentru o experienta placuta, indiferent de durata sederii tale.

VEZI CAMERA

Camera Dubla Standard

Gasesti confortul de care ai nevoie intr-o calatorie alaturi de partenerul tau, intr-o camera dubla, decorata intr-o maniera atractiva.

VEZI CAMERA

Camera Dubla Twin

Pentru ca vrem ca tu si partenerul tau de calatorie sa aveti parte de cel mai bun confort, va oferim camere twin in care accentul este pus pe odihna si relaxare.

VEZI CAMERA

Camera Dubla Superioara

Situata la granita dintre vintage si modern, camera dubla superioara asteapta cu nerabdare sa-si intampine oaspetii care cauta liniste, relaxare si confort.

VEZI CAMERA

Suita

Simte-te ca un VIP, datorita confortului oferit de camera noastra! Alege sa te bucuri de conditii excelente, intr-un hotel situat in zona centrala.

VEZI CAMERA

Rezerva-ti camera online!

Rezerva-ti camera rapid si eficient, folosind formularul nostru online! Rezervarea nu percepe taxe suplimentare.

CONTACT