Ce spun clientii nostri

Parerea ta este importanta! Te invitam sa-ti spui opinia despre experienta ta la Hotel Royal. Suntem deschisi la feedback si la imbunatari.

„Este adevarat ca gusturile difera de la o persoana la alta, dar mie mi-a placut foarte mult! De la receptie pana la cazare totul a fost excelent. Nu ma pot pronunta cu privire la mancare pt. ca nu am avut timp nici macar de mic-dejun. Insa, designul, curatenia, amabilitatea si profesionalismul, m-au impresionat! Facand comparatie cu alte locatii, tinand cont de pret si calitatea serviciilor, eu ma declar foarte multumita. Asadar, recomand din toata inima!!!”

Adriana Sichitiu
Locatie excelenta, bun gust,buna dispozitie.Liniste,curatenie,personal ospitalier si bine pregatit.Servire excelenta de la receptie pina la curatenia si igienizarea camerei.Decor excelent,mobilier exceptional pentru cei ce iubesc locurile incarcate de istorie (antichitati). Recomand cu caldura celor ce au de sustinut examene (mie mi-au purtat noroc cu totii; si hotelul si personalul).
Potcoava Oana Madalina
„Recomand! Personal amabil, comportament ireprosabil, curatenie, liniste, micul dejun excelent. Revin cu drag de fiecare data! Succes in continuare!”
Alexandra Ciobica
„Este un loc cochet, cu mobilier frumos,cu spatii intime și cu servire exemplara. M-am simtit foarte bine. Este un loc pe care L-am laudat si altor prieteni și cunoscuti. BRAVO!”
Anisoara Borgovan
„Amenajat cu mult bun gust într-o cladire cu rezonante istorice. Mancare foarte buna!”
Cristian Bordei
„Servire ireprosabila, personal amabil, atmosfera placuta.”
Firondoiu Horia Alex