Salon Royal

Situat la demisolul cladirii, Salonul Royal este locul perfect pentru organizarea evenimentelor festive din viata dumneavoastra. Cu o capacitate de 60-80 de locuri si dotat cu mobilier nou, Salonul Royal va poate oferi atat intimitatea necesara unei petreceri restranse, cat si eleganta si rafinament.

Iar experienta acumulata de-a lungul timpul ne-a demonstrat ca impreuna cu dumneavoastra putem crea atmosfera ideala pentru aniversari, petreceri de nunta sau botez.

Salonul Royal beneficiaza si de o zona de relaxare (lounge bar), decorata in acelasi stil elegant. Aceasta reprezinta locul ideal pentru serivrea bauturilor in regim open bar.

In sala se pot amenaja mese in forma de patrat, cu o capacitate de 6, 8, 10 sau 12 persoane. Salonul Royal dispune de aer conditionat si sistem de ventilatie care asigura cofortul necesar unei petreceri pe cinste. De asemenea, conexiunea wireless la Internet este disponibila in intreaga sala.

Facilitati

  • pentru petrecerile de nunta oferim din partea casei un pachet gratuit de 2 camere VIP;
  • pentru petrecerile de botez oferim o camera dubla superioara din partea casei;
  • aranjamentul salii (huse, esarfe, fete de masa, vaze suport pentru flori, fructiere) este oferit din partea casei;
  • toata paleta de bauturi (alcoolice si non-alcoolice ) poate fi oferita intr-un pachet all inclusive (meniu 4 feluri de mancare + tort + bauturi) sau poate fi adusa de client;
  • invitatii pot beneficia de excelente facilitati si decoruri interioare in stil vintage, pentru realizarea sedintelor foto;
  • pentru invitatii la evenimentul care are loc in Salonul Royal oferim reducere la tarifele de cazare ale hotelului nostru.