Private Dining

Situat la parterul cladirii, Salonul Private Dining al locatiei noastre oferta toate conditiile pentru gazduirea, organizarea si desfasurarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra.

Caracterizat de o eleganta deosebita, Salonul Private Dining este locul perfect pentru a organiza o petrecere cu un numar de 20-30 de invitati. Intimitatea salii este accentuata si de faptul ca salonul este complet delimitat de restul facilitatilor locatiei noastre, accesul in interiorul sau realizandu-se prin doua usi.

In cadrul Salonului Private Dining, invitatii beneficiaza de confortul unei zone de relaxare dotate cu fotolii si canapele, televizoare si aer conditionat. Totodata, salonul dispune de conexiune permanenta la Internet. Mesele din interiorul sau au atat forma ovala, cat si dreptunghiulara.

Facilitati

  • pentru petrecerile de botez oferim o camera dubla superioara din partea casei;
  • aranjamentul salii (huse, esarfe, fete de masa, vaze suport pentru flori, fructiere) este oferit din partea casei;
  • toata paleta de bauturi (alcoolice si non-alcoolice ) poate poate fi adusa de client;
  • invitatii pot beneficia si de excelente facilitati, decoruriinterioare in stil vintage, pentru realizarea sedintelor foto;
  • pentru invitatii la evenimentul care are loc in Salonul de Protocol oferim reducere la tarifele de cazare ale hotelului nostru.