Evenimente Corporate

Hotelul Royal Craiova este partenerul tau ideal pentru organizarea oricarei intalniri de afaceri de succes. Fie ca doresti sa organizezi o conferinta, o sesiune de pregatire profesionala, o intalnire de afaceri sau petrecerea de sfarsit de an, noi te asteptam cu sali de dimensiuni variabile, adaptabile oricarui tip de eveniment.

Iti punem la dispozitie trei sali ale caror capacitati variaza astfel: sala 1: 25-30 locuri, sala 2: 35-50 locuri, sala 3: 55- 100 locuri.

Facilitati

  • Videoproiector
  • Ecran de proiectie
  • Flipchart si consumabile
  • Fax, xerocopiator si imprimanta
  • Conexiune internet wireless
  • Asistenta tehnica
  • Aer conditionat
  • Parcare
  • Coffee break
  • Pranz si cina

Sala Conferinte Parter

Sala Conferinte Parter este situata la parterul cladirii noastre, in vecinatatea intrarii principale, vis-a-vis de receptie. Capacitatea salii este intre 15 si 25 de locuri in format teatru.

Sala de conferinte mai permite diferite variante de aranjament: in format T, tip classroom sau masa rotunda, la care pot fi asezati participantii. Salonul de protocol poate fi dotat la cerere cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart.

Sala Conferinte Parter dispune de conexiune wireless la Internet si este perfect pentru organizat evenimente corporate mai mici cum ar fi organizare de sesiuni pentru interviuri angajare si workshopuri, prezentari cu invitati de pana in 25 de persoane.

Pentru închirierea sălii, prețul este 500 Lei/zi.

Mentiuni pachet inchiriere sala conferinte:

1. Sala de Protocol se ofera gratuit daca valoarea serviciilor depaseste un buget stabilit. (servire masa pranz/ cina/ bufet suedez si servicii coffe break);

2. Sala se inchiriaza pentru sesiuni de interviuri la diferite tarife, in functie de durata interviurilor si frecventa lor;

3. Salonul de Protocol poate fi inchiriat per ora.

Salon Royal

Salon Royal este situata la demisolul locatiei, avand o capacitate intre 30 si 80 de locuri in format teatru.

Sala permite mai multe tipuri de aranjament al invitatilor cum ar fi: U Shape, Teatru, Amfiteatru, ClassRoom. Salonul Royal poate fi dotat cu: ecran proiectie, videoproiector, flipchart, consumabile, sistem de sonorizare cu microfon mobil.

In sala este disponibila conexiunea wireless la Internet. Salonul Royal beneficiaza si de o zona de lounge bar foarte eleganta unde se pot organiza in conditii excelente pauzele de cafea pentru participantii la conferinta.

Pentru închirierea sălii, prețul este 1000 Lei/zi.

Mentiuni pachet inchiriere sala conferinte:

1. Salonul Royal se ofera gratuit in cazul in care valoarea serviciilor depaseste bugetul stabilit. (masa si coffe break);

2. Pentru sesiuni de interviuri Salonul Royal se inchiriaza in functie de durata interviurilor si frecventa lor;

3. Salonul Royal se inchiriaza la un tarif redus, pentru minimum 20 persoane, daca se solicita servicii de coffe break.

Sala Mare

Sala Mare se poate inchiria pentru mese festive tip „Corporate” (50-150 persoane). Pentru închirierea sălii, prețul este 1500 Lei/zi.

Pentru inchirierea salilor pentru evenimente corporate se contacteaza departamentul Coordonare Evenimente la numarulde telefon 0771660234.